Ομπράντοβιτς: «Τέτοια πράγματα όπως στο παιχνίδι του Α' γύρου με τον Παναθηναϊκό συμβαίνουν πολύ σπάνια»

Newsroom
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς.
Στο σουτ του Γκριγκόνις για το παιχνίδι του Α' Γύρου αλλά και την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, μία μέρα πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό το βράδυ της Πέμπτης (11/1 - 21:15), θέλοντας να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του, μετά και την επικράτηση επί της Εφές.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς τόνισε τη δυσκολία της αναμέτρησης για τους Μονεγάσκος καθώς και τον Μάικ Τζέιμς που επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς

Για τα παιχνίδια της Μονακό: «Η νίκη κόντρα στην Μπασκόνια μας δίνει διαφορετική ενέργεια πηγαίνοντας στην Αθήνα, αν και αντιμετωπίζουμε συγκεκριμένες συνθήκες. Ο Έλι Οκόμπο δεν αγωνίζεται και ο Τζόρνταν Λόιντ μόλις επέστρεψε. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτές τις αγχωτικές συνθήκες.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια προσέγγιση όπως είχαμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τον Ολυμπιακό και την Μπασκόνια. Αντιμετωπίσαμε την Μακάμπι με λανθασμένη προσέγγιση και γεννήσαμε αμφιβολίες και άγχος. Είναι σημαντικό ότι έχουμε τον Λόιντ πίσω μαζί μας, ακόμα και αν χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει τον ρυθμό του».

Για το ματς του πρώτου Γύρου με τον Παναθηναϊκό: «Τέτοια πράγματα συμβαίνουν πολύ σπάνια. Θα αντιμετωπίσουμε έναν άμεσο ανταγωνιστή μας. Είναι καλό πως όλη η ομάδα μας είναι έτοιμη και υγιής».

Για τον Μάικ Τζέιμς και το κοινό του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε όλοι να αγωνιστούν σε πολύ υψηλό επίπεδο, όχι μόνο ο Μάικ».

@Photo credits: eurokinissi