Ζάλγκιρις: Οι Λιθουανοί έφτασαν τα 26 σερί sold-outs στη EuroLeague

.
Η Ζάλγκιρις ενημέρωσε ότι η Žalgirio Arena θα είναι κατάμεστη στον αποψινό (2/1, 20:00) αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, φτάνοντας έτσι τα 26 συνεχόμενα sold-outs στη EuroLeague!

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ανέλαβε τα καθήκοντά του ως head coach της Ζάλγκιρις και θα κάνει το ντεμπούτο του στην άκρη του πάγκου των Λιθουανών στην αποψινή (2/1, 20:00) εντός έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για τη 18η αγωνιστική της regular season.

Ο Ιταλός προπονητής παραδέχτηκε κατά την παρουσίασή του από τη Ζάλγκιρις ότι «η δέκατη θέση που βρίσκεται τώρα η ομάδα είναι στον... Κρόνο», εντούτοις οι Λιθουανοί θα αγωνιστούν ξανά σε γεμάτο γήπεδο αφού το κλαμπ ανακοίνωσε sold-out λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στη Žalgirio Arena.

Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση της Ζάλγκιρις είναι ότι πρόκειται για το 26ο συνεχόμενο sold-out στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Πρόκειται για τον ένατο φετινό εντός έδρας αγώνα των Λιθουανών που έχουν δυο νίκες (με Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν) και έξι ήττες (με Βαλένθια, Βιλερμπάν, Μονακό, Παρτιζάν, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι) στο γήπεδό τους.

@Photo credits: LATO KLODIAN/EUROKINISSI