Ντόρσεϊ: Κανονικά στην προπόνηση της Φενέρμπαχτσε (vid)

Ντόρσεϊ: Κανονικά στην προπόνηση της Φενέρμπαχτσε (vid)

Newsroom
Ντόρσεϊ
Ο τραυματισμός του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν αποδείχθηκε σοβαρός και προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα (1/1) με την ομάδα της Φενέρμπαχτσε.

Αν και είχε επικρατήσει έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του Ελληνοαμερικανού γκαρντ στο ματς πρωταθλήματος μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Μπούρσασπορ, τα νέα ήταν καθησυχαστικά. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε την Δευτέρα (1/1) και δη στην προπόνηση της τουρκικής ομάδας ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ προπονήθηκε κανονικά και όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Φυσικά τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους , ο οποίος μπορεί να τον υπολογίζει για τα δύο εντός έδρας ματς απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα (2/1) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (4/1).

Το όνομα του Ντόρσεϊ συνδέθηκε και πάλι με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR, με τον ίδιο να κάνει «follow» στους «πράσινους» και εμμέσως πλην σαφώς να εκφράζει την επιθυμία του να φορέσει άμεσα τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Παρόλα αυτά η περίπτωσή του ήταν πολύ δύσκολη στην παρούσα φάση ενώ εξέπνευσε και η προθεσμία για μεταγραφή από ομάδα της Euroleague σε άλλη ομάδα της διοργάνωσης.