Κάτας: «Ο τραυματισμός του Μπάλντγουιν δεν είναι όσο σοβαρός όσο φαινόταν»

Κάτας: «Ο τραυματισμός του Μπάλντγουιν δεν είναι όσο σοβαρός όσο φαινόταν»

Σπύρος Μαρκεζίνης
ο Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Κάτας σε πρόσφατες δηλώσεις του καθησύχασε το φίλαθλο κοινό για τον Τραυματισμό του Μπάλντγουιν ενώ μίλησε και για τα όσα συμβαίνουν με τους ξένους της Μακάμπι.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται για τον επερχόμενο αγώνα της Πέμπτης (28/12, 20:00) για τη 17η αγωνιστική της Euroleague με αντίπαλο τη Ζάλγκιρις Κάουνας στη Λιθουανία.

Ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας, Οντέντ Κάτας σε πρόσφατες δηλώσεις του μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα, σε συνάρτηση με τα όσα έχουν συμβεί και αφορούν του ξένους παίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μπάλντγουιν, αναφέροντας μάλιστα ότι είναι πιο ελαφρύς από τις αρχικές εκτιμήσεις που έγιναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάτας:

«Μπορώ να το δω μόνο επαγγελματικά και όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ιδανικό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θεωρεί καλό το να συναντιέται η ομάδα την ημέρα πριν του αγώνα. Πραγματικά ελπίζω ότι θα ξέρουμε πως να πάρουμε τα περισσότερα από αυτά που μπορούμε και ότι η κατάσταση εκτός παρκέ θα αλλάξει όσων το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο τραυματισμός του Μπάλντγουιν δεν είναι όσο σοβαρός όσο φαινόταν, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό για την Πέμπτη. Δεν έχουμε προπόνηση ώστε να το τεστάρουμε, θα δούμε πριν την αναμέτρηση. Είμαι ευγνώμων που δεν είναι τόσο σοβαρός».

@Photo credits: eurokinissi, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.