Παναθηναϊκός: Με σημαντικές επιστροφές για το δεύτερο διπλό

Νίκος Καρφής
Ο Χουάντσο του Παναθηναϊκού.
O Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Βιλερμπάν (22:00), σε ένα ματς με σημαντικές επιστροφές.

Το διπλό θα ψάξει στη Λυών ο Παναθηναϊκός AKTOR. Οι πράσινοι κοντράρονται με τη Βιλερμπάν που στα χέρια του Ποτζέκο δείχνει βελτιωμένη και παλεύει τα ματς. Το... τριφύλλι θα παίξει με τους Γάλλους (22:00) για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Σημαντική επιστροφή για το σύνολο του Αταμάν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ αναμένεται να αγωνιστεί και ο Μάριους Γκριγκόνις που ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας μετά το πρόβλημα που είχε στον αχίλλειο.

Στο 6-7 βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ενώ η Βιλερμπάν είναι στην 17η θέση και στο 2-11. Οι πράσινοι θέλουν να πάρουν το δεύτερο διπλό τους τη φετινή σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε πριν το ματς και ζήτησε επιθετική άμυνα από την ομάδα του κόντρα στους Γάλλους για να έρθει το ροζ φύλλο αγώνα. Από την πλευρά του ο Λούκα Βιλντόζα πρόσθεσε πως η ομάδα του χρειάζεται μια καλή νίκη.

To πρόγραμμα της ημέρας

20:00 Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα

20:00 Ζάλγκιρις - Παρτίζαν

21:05 Μακάμπι - Εφές

21:30 Μπασκόνια - Βίρτους

21:45 Ρεάλ - Μπάγερν

22:00 Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.