Ρεάλ: Ο λόγος που οι Μαδριλένοι κάνουν το «Siuuu» του Κριστιάνο Ρονάλντο (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
Ο Φαμπιάν Κοζέρ εξήγησε τον λόγο που οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν τον πανηγυρισμό «Siuuu» του Κριστιάνο Ρονάλντο όπως συνέβη πρόσφατα στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης στην ισπανική λίγκα, μετρώντας 12 νίκες σε 13 αγώνες ενώ σε ό,τι αφορά τη EuroLeague, το ρεκόρ της ομάδας του Τσους Ματέο είναι επίσης 12-1.

Η «Βασίλισσα», λοιπόν, μετράει 24 νίκες σε 26 αγώνες και έχει καθιερώσει ένα ιδιαίτερο τελετουργικό στους αγώνες αφού οι παίκτες της μπαίνουν στους αγώνες με το «Siuuu», τον iconic πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ο Σέρχιο Γιουλ το έκανε μόνος του από πέρσι. Από ένα σημείο και μετά σκεφτήκαμε ότι πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, να είμαστε ευγνώμονες για τις στιγμές που ζούμε. Αυτό είναι το madridismo, σαν το "Siuuu" του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είναι έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο ή κάτι τέτοιο. Αντίθετα, δείχνει ότι απολαμβάνουμε να παίζουμε μαζί στη Ρεάλ» εξήγησε ο Φαμπιάν Κοζέρ μιλώντας για τη νέα συνήθεια των «blancos» που επαναλήφθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αλλά και στο ΟΑΚΑ.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.