Λο: «Μακάρι να μπορούσα ακόμη να παίζω στο ΣΕΦ» (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Λο
Ο Έισι Λο επέστρεψε στο ΣΕΦ στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ και τιμήθηκε από τους Πειραιώτες.»

Ο Έισι Λο επέστρεψε στο ΣΕΦ και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Ρεάλ ενώ βραβεύτηκε και από τους Προέδρους της ΚΑΕ., Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

O πρώην ερυθρόλευκος που πανηγύρισε τη Euroleague του 2012 και του 2013 με τη φανέλα του Ολυμπιακού μίλησε στο Olympiacos TV και «ξετύλιξε» το κουβάρι των «ερυθρόλευκων» αναμνήσεών του!

Οι δηλώσεις του Λο

«Μου φέρνει τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις. Μακάρι να μπορούσα ακόμη να παίζω εδώ. Αυτοί οι φίλαθλοι μου δίνουν τόση ενέργεια και τόση χαρά. Κερδίσαμε τόσους τίτλους που έρχονται στο μυαλό μου. Ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξη. Οι φίλαθλοι είναι υπέροχοι, οι πρόεδροι με βράβευσαν. Δεν είχα ιδέα πως θα βραβευτώ. Να φέρω την οικογένεια μου εδώ για να το δουν αυτό. Οι φίλαθλοι είναι τόσο παθιασμένοι με την ομάδα τους. Ο Ολυμπιακός έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα εκτός ΝΒΑ», είπε μεταξύ άλλων ο Λο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.