Αναντολού Εφές: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Ζίζιτς, χάνει το ματς με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Κούβαρης
Ζίζιτς
Ο Άντε Ζίζιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, προσθέτοντας έναν ακόμα πρόβλημα στον Ερντέμ Τσαν.

Ένας ακόμα «πονοκέφαλος» για τον προπονητή της Αναντολού Εφές ενόψει της συνέχειας!

Ο λόγος για τον Άντε Ζίζιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στην γάμπα κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα της Euroleague κόντρα στην Παρτίζαν και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Όπερ και σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Sinan Erdem Sports Hall» το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 5 Δεκεμβρίου.

Εκτός δράσης έχει τεθεί και ο Ντέρεκ Γουίλις, με την Εφές να «βλέπει» στο πρόσωπο του Μάικ Ντάουμ τον πιθανό αντικαταστάτη του προκειμένου να «γεμίσει» το «κενό» που έχει δημιουργηθεί. Επίσης παραμένουν νοκ άουτ οι Ελάιζα Μπράιαντ και Τιμπόρ Πλάις, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ωστόσο δίνει το «παρών» στα ματς της ομάδας του.

Ο Άντε Ζίζιτς είχε αγωνιστεί και στα 10 ματς της Εφές, έχοντας κατά μέσο όρο 8.2 πόντους και 3.2 ριμπάουντ, σουτάροντας με 74% στα δίποντα και 70% στις βολές ανά 19:28 λεπτά συμμετοχής.

@Photo credits: Euroleague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.