Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις: Τα είπαν με τους πρώην συμπαίκτες τους Μήτρου Λονγκ, Μπραζντέικις και Γουόκαπ (vid)

Μήτρου Λονγκ
Μήτρου Λονγκ, Μπραζντέικις και Γουόκαπ διατηρούν αρκετούς φίλους στις τάξεις της Ζάλγκιρις και συναντήθηκαν με αυτούς λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ (21:15, live στο Gazzetta) για τη 10η αγωνιστική, σε μία αναμέτρηση που σημαδεύεται από γνώριμες φιγούρες μεταξύ των δύο ομάδων.

Η πιο πρόσφατη, φυσικά, δεν είναι άλλη από τον Ναζ Μήτρου Λονγκ. Ο νεοφερμένος γκαρντ του Ολυμπιακού άφησε μόλις την περασμένη εβδομάδα το Κάουνας για το Φάληρο, διαδρομή που είχε κάνει στο τέλος του καλοκαιριού και ο Ίγκνας Μπραζντέικις.

Αμφότεροι συναντήθηκαν με τους πρώην συμπαίκτες και προπονητές τους, στο περιθώριο του πρωινού shootaround των δύο ομάδων στο ΣΕΦ. Εκεί όπου συνάντησε πρώην γνωστούς και φίλους και ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος υπήρξε μέλος των Λιθουανών από το 2018 έως το 2021.

Βέβαια από τους παραπάνω, ο Μήτρου Λονγκ αποτελεί τον μοναδικό που δε θα συναντήσει στο παρκέ τους Λιθουανούς, μιας και θα μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό μετά το πέρας του 1ου γύρου στην EuroLeague.

Η συνάντηση Μήτρου Λονγκ, Μπραζντέικς και Γουόκαπ με τους παίκτες της Ζάλγκιρις

@Photo credits: Twitter/ @bczalgiris

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.