Ντόρσεϊ: Σοκ με τον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, υπέστη κάταγμα!

Ντόρσεϊ: Σοκ με τον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, υπέστη κάταγμα!

Γιώργος Κούβαρης
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ΣΕΦ
Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στη Φενέρμπαχτσε, καθώς ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν έφτανε η ήττα στη Βαλένθια για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Τάιλερ Ντόρσεϊ όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Φενέρμπαχτσε.

Φυσικά δεν τίθεται καν θέμα συμμετοχής του στην αναμέτρηση της Τρίτης (17/10, 20:15) κόντρα στον Παναθηναϊκό καθώς αναμένεται να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Συγκεκριμένα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Βαλένθια για την 2η αγωνιστική της Euroleague και τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν καθόλου καλά για τον 27χρονο γκαρντ, τον οποίο είχε «βολιδοσκοπήσει» ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι. Υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, κάτι που γνωστοποίησε με ανακοίνωση η τουρκική ομάδα.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το ακριβές χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στα παρκέ και δη στις υποχρεώσεις της ομάδας του.