EuroLeague Top-10: Βρήκε θέση στις κορυφαίες στιγμές η συνεργασία Βιλντόζα με Λεσόρ (vid)

EuroLeague Top-10: Βρήκε θέση στις κορυφαίες στιγμές η συνεργασία Βιλντόζα με Λεσόρ (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Λεσόρ
Λούκα Βιλντόζα και Ματίας Λεσόρ συνεργάστηκαν άψογα με τον δεύτερο να φτάνει σε ένα εμφατικό κάρφωμα για να κατακτά τη θέση Νο3 του Top-10 της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει της Μπάγερν Μονάχου στη 2η αγωνιστική της EuroLeague, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ στο 1ο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Εκεί όπου ο Λούκα Βιλντόζα έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και τροφοδότησε τους συμπαίκτες του.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στη φάση από την οποία ο Ματίας Λεσόρ πήρε την μπάλα και κάρφωσε με μανία στο καλάθι των Βαυαρών. Το κάρφωμα του Γάλλου με το ένα χέρι τον έφερε για άλλη μια εβδομάδα στο Top-10 των καλύτερων στιγμών της EuroLeague.

Ωστόσο ο Μπουτκέβιτσιους της Ζάλγκιρις ήταν αυτός που ξεχώρισε μέ ένα ακόμα... βροντερό κάρφωμα, στη νίκη των Λιθουανών επί του Ερυθρού Αστέρα.

Το Top-10 της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.