Παπανικολάου: «Η ερώτηση για το πόσο ψηλά θα φτάσουμε μπορεί να απαντηθεί μόνο στο γήπεδο»

Παπανικολάου: «Η ερώτηση για το πόσο ψηλά θα φτάσουμε μπορεί να απαντηθεί μόνο στο γήπεδο»

Newsroom
Κώστας Παπανικολάου
Στο γήπεδο θα απαντηθεί το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός, όπως παραδέχτηκε στην κάμερα της ΚΑΕ ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, τους νέους παίκτες των «ερυθρολεύκων» αλλά και για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η νέα ομάδα με τις αλλαγές.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου

Για το νέο ΣΕΦ: «Νέα σεζόν, νέες καταστάσεις, νέο ΣΕΦ, για να ξεκινήσουμε από αυτό. Παίρνει μία άλλη μορφή. Είναι όμορφο για εμάς, θα γίνει πιο ζεστό, θα νιώθουμε τον κόσμο πιο κοντά, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να είναι κοντά μας. Αυτό δείχνει και την αγάπη των προέδρων, του κύριου Παναγιώτη και του κύριου Γιώργου (σ.σ οι αδελφοί Αγγελόπουλοι) να βοηθούν την ομάδα σε όλες τις πτυχές».

Για τους νέους παίκτες της ομάδας: «Έχουμε νέα παιδιά, κάποια έχουν παίξει ξανά εδώ, αλλά και Σίκμα και Μπραζντέικις. Με τον Γουίλιαμς-Γκος και τον Μιλουτίνοβ έχω ξανασυνεργαστεί. Γνωρίζουμε τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά, όπως και ο κόσμος. Ο Σίκμα μέχρι στιγμής έχει δέσει πάρα πολύ καλά με την ομάδα, για τον Μπραζντέικις δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη επειδή καλά-καλά δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί μας. Είναι πολύ νωρίς, αλλά από αυτό που έχει δείξει και έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια, νομίζω ότι θα είναι μία καλή προσθήκη για εμάς».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: «Αυτή είναι μία ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί μόνο στο γήπεδο. Δεν μπορείς να προδικάσεις. Ό,τι και να πω εγώ, το θέμα είναι πόσο θα παλέψουμε μέσα στις 4 γραμμές για να διεκδικήσουμε το κάθε τι που μας αναλογεί. Αν πρέπει να δώσω μία απάντηση, θα πω ότι είναι όσο ψηλά θα φτάσουν τα όνειρα του καθενός και η δίψα του για διάκριση».

Για την στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού: «Μας στήριξε και με το παραπάνω. Το ΣΕΦ ήταν πάρα πολύ δυνατό σε κάθε παιχνίδι μας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η χρονιά και να τους έχουμε πάλι δίπλα μας. Έχουμε ακούσει - και τους ευχαριστούμε - για όλη την προσπάθεια που έχουν κάνει και έχουν δείξει έμπρακτα την στήριξη στην ομάδα με τα διαρκείας που έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος περιμένει την ομάδα να μπει μέσα στις 4 γραμμές και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους ανταποδώσουμε».

@Photo credits: eurokinissi