Παναθηναϊκός: Τζάμπολ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στη Μπάγερν

Παναθηναϊκός: Τζάμπολ στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κόντρα στη Μπάγερν

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής
O Σλούκας
O Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και αντιμετωπίζει τη Μπάγερν (20:00).

Έφτασε η ώρα για το τζάμπολ στο 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ένα δυνατό τουρνουά για να τιμηθεί η μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου με την παρουσία του Παναθηναϊκού, της Εφές, της Παρτίζαν και της Μπάγερν. Οι... πράσινοι κοντράρονται με την Μπάγερν του Λάσο στον ημιτελικό (20:00), ενώ η Εφές θα αντιμετωπίσει την Παρτίζαν (17:00). Την Κυριακή στις 17:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 20:00 ο μεγάλος τελικός.

Η συνέντευξη Τύπου έγινε την Παρασκευή, με τον Εργκίν Αταμάν να στέκεται στην αλλαγή των δεδομένων από την τελευταία φορά που βρέθηκε στο τουρνουά: «Για εμένα είναι διαφορετικό πλέον γιατί είμαι προπονητής αυτής της μεγάλης ομάδας», είπε μεταξύ άλλων. Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο πόσο ήθελε να φέρει τον Αταμάν στον Παναθηναϊκό και τα κατάφερε: «Έλεγα πως θα τον κάνω μια μέρα να βάλει την πράσινη φανέλα και τα κατάφερα».

Όσο για τον Κώστα Σλούκα που άφησε τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό, η αγάπη του κόσμου των πράσινων τον έχει κερδίσει. «Αποδοκιμάστηκα στον Ολυμπιακό ως παίκτης της Φενέρ ενώ στον Παναθηναϊκό χειροκροτήθηκα», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να παίξει χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα στη διοργάνωση, αφού ο Αργεντινός γκαρντ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, όμως αναμένεται να προλάβει το Super Cup που θα κρίνει και τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.