Πλάις για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Τουρνουά με μεγάλο κύρος, έρχονται πολύ δυνατές ομάδες»

Δημήτρης Οικονόμου
Τίμπορ Πλάις
Σε δηλώσεις του ενόψει του «Παύλος Γιαννακόπουλους» ο Τίμπορ Πλάις αναφέρθηκε στο πόσο δυνατά είναι τα παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.

Το 5ο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος (23-24/09) που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός είναι προ των πυλών στο ΟΑΚΑ και ο Τίμπορ Πλάις έκανε τις δικές του δηλώσεις ενόψει των πολύ δυνατών φιλικών αναμετρήσεων.

Ο σέντερ της Εφές μίλησε για τα δυνατά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του, η οποία αντιμετωπίζει την Παρτίζαν στον ημιτελικό του Σαββάτου και μένει να φανεί αν θα συναντήσει τον πρώην προπονητή του, Εργκίν Αταμάν την Κυριακή.

«Το τουρνουά στην Ελλάδα είναι πιθανότατα ένα από αυτά που θα έχουμε με το μεγαλύτερο κύρος. Όλοι είναι έτοιμοι αυτή την περίοδο, είμαστε κοντά στην έναρξη της σεζόν... Όλοι θα είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι. Έρχονται πολύ καλές και δυνατές ομάδες, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Θα είμαστε και εμείς προετοιμασμένοι. Ας δώσουμε «μάχη», ας κάνουμε καλά παιχνίδια και ας ξεκινήσουμε μετά τη σεζόν», ήταν τα λόγια του Πλάις.

Το πρόγραμμα του Παύλος Γιαννακόπουλος

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

  • 17.00: Anadolu Efes - Partizan Mozzart Bet Belgrade
  • 20.00: Παναθηναϊκός - FC Bayern Munich

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

  • 17.00: Μικρός Τελικός
  • 20.00: Τελικός
  • 22.00: Απονομές

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.