Πρόεδρος Βίρτους για τον Σκαριόλο: «Μην ξεχνάμε τις συνεντεύξεις με Ράπτορς και Ρεάλ, δεν ήθελε Μπελινέλι και Τεόντοσιτς»

Πρόεδρος Βίρτους για τον Σκαριόλο: «Μην ξεχνάμε τις συνεντεύξεις με Ράπτορς και Ρεάλ, δεν ήθελε Μπελινέλι και Τεόντοσιτς»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Λούκα Μπάνκι.
Η περίσταση ανέφερε ότι ήταν η επίσημη παρουσίαση του Λούκα Μπάνκι, του νέου προπονητή της Βίρτους Μπολόνια. Όμως ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, ο Μάσιμο Ζανέτι έστειλε τα «καρφιά» του προς τον Σέρτζιο Σκαριόλο!

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο απολύθηκε από τη Βίρτους Μπολόνια και ο Λούκα Μπάνκι είναι, εδώ και μερικές ημέρες, ο αντικαταστάτης του. Στην επίσημη παρουσίαση του άλλοτε προπονητή της ΑΕΚ, ο πρόεδρος της Βίρτους, Μάσιμο Ζανέτι αναφέρθηκε στον Σκαριόλο.

Αφήνοντας πολλές... αιχμές για τον προπονητή της Εθνικής Ισπανίας.

«Θεωρώ τον Σέρτζιο Σκαριόλο ως έναν κορυφαίο προπονητή και τον υπερασπίστηκα σε διάφορες στιγμές απέναντι στη διοίκηση της ομάδας. Αλλά οι ερωτικές ιστορίες έχουν και το τέλος τους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις διάφορες συνεντεύξεις με τους Τορόντο Ράπτορς και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είχε συμβόλαιο με τη Βίρτους, λες και είμαστε ομάδα της Α2», είπε ο Ζανέτι. Και δεν σταμάτησε εκεί.

«Ο Σκαριόλο έλεγε γέρους τους Τεόντοσιτς, Μπελινέλι»

Συνέχισε εξηγώντας πως: «Θεωρώ την ομάδα πολύ δυνατή, ειδικά επειδή χτίστηκε από τον Σέρτζιο Σκαριόλο και τον Πάολο Ρόντσι (σ.σ. τον gm της ομάδας). Όλοι οι παίκτες υπέγραψαν με τη σύμφωνα γνώμη του κόουτς. Στο τέλος, ο Τεόντοσιτς, στον οποίο έχω ιδιαίτερη αδυναμία, αποχώρησε, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον Οκτώβριο ο Σκαριόλο ήθελε να θέσει τον Τεόντοσιτς και τον Μπελινέλι εκτός ομάδας. Δεν τους έβαζε να παίζουν στα ματς, γιατί κατά τη γνώμη του ήταν μεγάλοι σε ηλικία».