Ψηφίσατε: Δύο στους τρεις θεωρούν ότι ο Σλούκας θα φύγει από τον Ολυμπιακό

Ψηφίσατε: Δύο στους τρεις θεωρούν ότι ο Σλούκας θα φύγει από τον Ολυμπιακό

Newsroom
sloukas
Οι αναγνώστες του Gazzetta ψήφισαν σχετικά με το τι πιστεύουν για το θέμα του Κώστα Σλούκα και το 66% εξ αυτών θεωρεί ότι ο Έλληνας γκαρντ θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί την προτεραιότητα του Ολυμπιακού, όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Ο διεθνής γκαρντ συναντήθηκε με τους Προέδρους του Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά δεν υπήρξε... λευκός καπνός στο ραντεβού.

Χωρίς να έχει τελεσιδικήσει το οτιδήποτε σχετικά με την παραμονή του, το κοινό του Gazzetta πήρε τον λόγο και ψήφισε για το τι θα συμβεί. Το αποτέλεσμα με περισσότερες από 16.000 ψήφους ήταν κατατοπιστικό, μιας και το 66% του κοινοί θεωρεί ότι ο Κώστας Σλούκας θα φύγει από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα 10.553 ψήφισαν πως ο 33χρονος γκαρντ δε θα παραμείνει στους «ερυθρολεύκους», με 5.548 να εκφράζουν αντίθετη άποψη.

Το poll του Gazzetta για την παραμονή ή όχι του Σλούκα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.