Ζάλγκιρις Κάουνας: Ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον Σμιτς

Ζάλγκιρις Κάουνας: Ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον Σμιτς

Ρόλαντ Σμιτς
Στο Κάουνας θα βρίσκεται για πολλά χρόνια ο Ρόλαντς Σμιτς, που επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Ζάλγκιρις και θα παραμένει στο Κάουνας ως το 2026.

Παίκτης της Ζάλγκιρις θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη σεζόν ο Ρόλαντς Σμιτς. Ο φόργουορντ των Λιθουανών συμφώνησε να επεκετείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Κάουνας ως το 2026.

Φυσικά ο 27χρονος Λετονός τόνισε πως υπάρχει ακόμα ένας στόχος στη σεζόν, αυτός του πρωταθλήματος αλλά είναι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνει στο Κάουνας.

Ο Σμιτς μετακόμισε στη Ζάλγκιρις το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα και σε 37 παιχνίδια για την EuroLeague της σεζόν μέτρησε 9.7 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ. Η παρουσίαση της ανανέωσής του στα social media είχε έναν ευφάνταστο τρόπο από μεριάς Ζάλγκιρις, που έβαλε τα highlights του να παίζουν σε μορφή ταινίας.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.