Μίροτιτς: «Έχουμε πολλά περισσότερα ματς από αυτά που θα έπρεπε»

Μίροτιτς: «Έχουμε πολλά περισσότερα ματς από αυτά που θα έπρεπε»

Ο Νίκολα Μίροτιτς στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα.
Ο Νίκολα Μίροτιτς αναφέρθηκε στα πολλά παιχνίδια που δίνουν οι παίκτες, ζητώντας τη μείωσή τους.

Ο Νίκολα Μίροτιτς, πριν από το EuroLeague Final Four 2023, αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς που έχουν προκύψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, ζητώντας τη μείωση των αγώνων που έχουν μπροστά τους σε κάθε σεζόν οι παίκτες.

«Εχουμε πολλά περισσότερα ματς από αυτά που θα έπρεπε…. Όταν βλέπεις πόσους τραυματισμούς έχουν οι ομάδες, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κανένα club στην ACB ή στην EuroLeague που να είχε φουλ ρόστερ ούτε σε μία στιγμή μέσα στη σεζόν. Προπονητές όπως ο Μεσίνα, ο Σκαριόλο και ο Ιτούδης έχουν ήδη αναφερθεί σε αυτό. Η EuroLeague δεν είναι η μοναδική Λίγκα.

Η ACB επίσης διαρκεί πάρα πολύ. Πρέπει, είτε να μειωθούν οι ομάδες, είτε οι αγώνες. Και σκεφτείτε ότι υπάρχουν παίκτες που αγωνίζονται και με τις Εθνικές ομάδες. Είναι ξεκάθαρο για εμένα ότι δεν σκέφτονται τους παίκτες, αλλά μόνο τις διοργανώσεις τους και της μπίζνες», δήλωσε σχετικά ο Μαυροβούνιος (με το ισπανικό διαβατήριο) φόργουορντ της Μπαρτσελόνα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.