Ζάλγκιρις - Γιουβέντους 92-78: Ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό στην Euroleague

Ζάλγκιρις - Γιουβέντους 92-78: Ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό στην Euroleague

Εύκολα η Ζάλγκιρις
Ένα 48ωρο μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα, η Ζάλγκιρις Κάουνας έψαχνε... ομάδα για να ξεσπάσει και την βρήκε στο πρωτάθλημα Λιθουανίας απέναντι στην Γιουβέντους (92-78).

Έχοντας ακόμα «νωπές» τις μνήμες από το τρίτο ματς των play-offs κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η Ζάλγκιρις έπρεπε να μαζέψει τα... κομμάτια του αποκλεισμού και να επικεντρωθεί εκ νέου στο πρωτάθλημα Λιθουανίας και δη στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους όπου έψαχνε και ένα καλό ματς.

Όπως και έγινε. Το +14 του τελικού σκορ δεν αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του ματς, καθώς οι Λιθουανοί είχαν σταθερά το προβάδισμα στις παρυφές των 20 πόντων. Μάλιστα έκαναν εξαιρετικό ξεκίνημα καθώς έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +17 (30-13). Η Ζάλγκιρις μοίρασε το σκοράρισμα έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων.

Συγκεκριμένα οι Τέιλορ, Χέιζ και Σμιτς είχαν από 12 πόντους ο καθένας, ενώ από 10 πόντους πρόσθεσαν οι Μπουτκέβιτσους και Πολονάρα. Με αυτή τη νίκη η Ζάλγκιρις έφτασε στο 27-4 ρεκόρ και ακολουθεί η Ρίτας με 26-6 και ένα ματς περισσότερο.

Τα δεκάλεπτα: 30-13, 49-35, 75-63, 92-78.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Τελευταία Νέα