Μακάμπι - Μονακό: Εκρηκτικοί γηπεδούχοι με 20-0 στα πρώτα λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου (vid)

Μακάμπι - Μονακό: Εκρηκτικοί γηπεδούχοι με 20-0 στα πρώτα λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου (vid)
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε... φωτιά στο δεύτερο δεκάλεπτο και δίχως να επιτρέψει σκορ στη Μονακό έτρεξε σερί 20-0 για να ξεσηκώσει το κοινό της.

Η Μακάμπι υποδέχεται τη Μονακό στην Menora Mivtachim Arena για το Game 4 και γνωρίζοντας πως είναι ματς "do or die", αφού χρειάζεται τη νίκη για να μείνει ζωντανή στη σειρά.

Η πρώτη περίοδος φάνηκε να ανήκει στους φιλοξενούμενους και ακόμη και αν οι παίκτες του Κάτας έμειναν κοντά, εκείνη έκλεισε στο 17-24. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν... φωτιά. Σημείωσαν 20 αναπάντητους πόντους και έφτασαν να προηγούνται με +13 (37-24) μπλοκάροντας απόλυτα τη Μονακό. Σπουδαία ήταν η προσφορά του Λορέντζο Μπράουν με 9 πόντους και δύο ασίστ σε εκείνο το διάστημα.

Μετά από 6 λεπτά και 4 δεύτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Μάικ Τζέιμς σταμάτησε το σερί των αντιπάλων με δύο εύστοχες βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.