GM των Κινγκς για τον Βεζένκοβ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι όταν τον βλέπουμε, αλλά ακόμα είναι νωρίς» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοβ στο Game 1 Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσέ.
Ο General Manager των Σακραμέντο Κινγκ, Μόντε ΜαΝίρ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοβ, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν.

Το ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς για τον Σάσα Βεζένκοβ δεν είναι... φρέσκα νέα. Ο General Manager των Κινγκς, Μόντε ΜακΝίρ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τον αποκλεισμό της ομάδας της Καλιφόρνια από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και το φινάλε της σεζόν, αναφέρθηκε και στον Σάσα Βεζένκοβ.

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τον Σάσα στα παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Προς το παρών τον απολαμβάνουμε να αγωνίζεται στα playoffs. Είμαστε ενθουσιασμένοι όταν βλέπουμε αυτόν και την ομάδα του να παίζουν μ’ αυτό τον τρόπο. Έχουν μία εξαιρετική χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι μία φανταστική ομάδα. Όπως ξέρετε, τον παρακολουθούμε, αλλά δεν είναι ώρα τώρα να δούμε τι θα γίνει. Αυτό θα συμβεί στο τέλος της σεζόν», ήταν τα λόγια του ΜακΝίρ.

Δεν είναι μόνο ο Βεζένκοβ, θέλουν να κρατήσουν και Σαμπόνις

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, τονίζοντας ότι οι Κινγκς θέλουν την παραμονή του, σκοπεύοντας να χτίσουν την ομάδα γύρω από τον Λιθουανό σέντερ.

@Photo credits: INTIME