Φενέρμπαχτσε: Ντύνεται στα κίτρινα η Ulker Sports Arena για το Game 3 με τον Ολυμπιακό

Ο Νικ Καλάθης απέναντι στον Ολυμπιακό
«Καυτή» ατμόσφαιρα αναμένεται να συναντήσει ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη, όπου και θα παιχτεί η συνέχεια της σειράς των play-offs με τη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι καλούν τον κόσμο τους να ντυθεί στα κίτρινα για να βρεθεί στην Ulker Sports Arena.

Ο Ολυμπιακός δεν υπερασπίστηκε την έδρα του στο Game 2 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και η σειρά μεταφέρεται πλέον στην Τουρκία για δύο αναμετρήσεις με το σκορ στο 1-1.

Η Ulker Sports Arena αναμένεται κατάμεστη, με τη Φενέρ να έχει ήδη ανακοινώσει sold out και στα δύο παιχνίδια που έρχονται. Αρχής γενομένης από το Game 3 της Τετάρτης (03/05 - 20:45, live από το Gazzetta) οι Τούρκοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους φίλους τους.

Συγκεκριμένα τους προσκαλούν να φορέσουν τα κίτρινα και να δημιουργήσουν με αυτόν τον τρόπο εντυπωσιακές εικόνες, ώστε να σπρώξουν στην «καυτή» ατμόσφαιρα τη Φενέρ προς τη νίκη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.