ΜακΚίσικ: Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με βίντεο μέσα από spa (vid)

ΜακΚίσικ: Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με βίντεο μέσα από spa (vid)

Για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο ΜακΚίσικ
Με έναν πρωτότυπο τρόπο ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός την ανανέωση του Σακίλ ΜακΚίσικ για άλλα δύο χρόνια.

Στον... αέρα βρίσκεται ο νέος λογαριασμός twitter της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ και μάλιστα εγκαινιάστηκε με έναν διαφορετικό τρόπο!

Με χαρακτηριστικό βίντεο του Σακιέλ ΜακΚίσικ μέσα από... spa, o Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε στους Πειραιώτες τον Φεβρουάριο του 2020 και έκτοτε ανανέωσε άλλες δύο φορές το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Μία το καλοκαίρι του 2020, όταν και ενεργοποιήθηκε η οψιόν που είχε στο συμβόλαιό του και άλλη μία φορά τον Φεβρουάριο του 2021 όταν και υπέγραψε έως το 2023.

Μετά και τη νέα ανανέωση με τον Ολυμπιακό, ο ΜακΚίσικ θα κλείσει πενταετία στο ΣΕΦ και θα γίνει ένας από τους μακροβιότερους ξένους στην ιστορία του συλλόγου.

O «Shaq Attack» έχει αγωνιστεί σε 106 ματς της Euroleague φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει κατά μέσο όρο 8.9 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ, σουτάροντας με 59% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 70% στις βολές.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριου του 2020, συναντήθηκε σήμερα (11/04) με τους Προέδρους, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.