Βεζένκοβ: «Κάθε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστό, εμείς κοιτάμε να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση»

Ο Βεζένκοβ στην προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι
Τον στόχο του Ολυμπιακού για την πρώτη θέση της EuroLeague έθεσε ο Σάσα Βεζένκοβ, στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής (31/03 - 21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Σάσα Βεζένκοβ θεωρεί πως κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστό και δεν κοιτάει το 12-0 σερί που μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο, ενόψει της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ

Για την πρωτιά στην EuroLeague: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σταδιακά και μέσω της δουλειάς μας καταφέραμε μετά την είσοδο στα playoffs να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα πω ότι όσο κλισέ κι αν ακούγεται βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Μένουν άλλα τρία παιχνίδια. Να τερματίσουμε όσο πιο δυνατά γίνεται γιατί τα playoffs είναι μια άλλη διαδικασία. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν. Βλέπουμε τον Παναθηναϊκό, είμαστε συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε καλά τη βδομάδα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε δει τι κάναμε λάθος στο ΟΑΚΑ, γνωριζόμαστε πολύ καλά οι δύο ομάδες, οπότε δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να προσθέσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, με ενέργεια με τον κόσμο μας και να κάνουμε άλλο ένα βήμα προς τον στόχο μας στην EuroLeague».

Για το σερί 12-0 και αν μετρά ψυχολογικά: «Κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό με τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ματς EuroLeague, εμείς κοιτάμε τον στόχο μας, να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση. Ψυχολογικά είμαστε καλά, έχουμε σκαμπανεβάσματα, όμως το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα και να βελτιωνόμαστε. Να παίξουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.