Ντόρσεϊ: Παίκτης της Φενέρ για τα επόμενα 2,5 χρόνια

Ντόρσεϊ: Παίκτης της Φενέρ για τα επόμενα 2,5 χρόνια

Ντόρσεϊ: Παίκτης της Φενέρ για τα επόμενα 2,5 χρόνια
Η Φενέρμπαχτσε πρόλαβε τη διορία των μεταγραφών στη EuroLeague και ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι και επίσημα παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία και ο διεθνής με την Ελλάδα γκαρντ επιστρέφει στη EuroLeague για να συνεργαστεί ξανά με τον Δημήτρη Ιτούδη, μετά το EuroBasket 2023.

Η Φενέρ θα είναι η τρίτη ομάδα του Ντόρσεϊ στη EuroLeague, μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025.

Από τους Μάβερικς, στους Λέτζεντς

Ο Ντόρσεϊ ξεκίνησε τη σεζόν στους Ντάλας Μάβερικς, ωστόσο στάλθηκε στην G-League και τη θυγατρική τους ομάδα, τους Τέξας Λέτζεντς. Όταν οι Μάβερικς τον άφησαν ελεύθερο, ο Ντόρσεϊ δέχτηκε προτάσεις από ομάδες της EuroLeague, ανάμεσά τους και από τη Φενέρ, ωστόσο αποφάσισε να μείνει στις ΗΠΑ.

Με τους Λέτζεντς να του δίνουν νέα συμφωνία, αποκλειστικά για τη G-League. Όταν ο Ντόρσεϊ έμεινε ξανά ελεύθερος, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη.

@Photo credits: INTIME