Σλούκας: «Δεν υπάρχει σερί στο μυαλό μας, πρέπει να κερδίσουμε τη Βαλένθια»

Σλούκας: «Δεν υπάρχει σερί στο μυαλό μας, πρέπει να κερδίσουμε τη Βαλένθια»

Δημήτρης Οικονόμου
Σλούκας: «Δεν υπάρχει σερί στο μυαλό μας, πρέπει να κερδίσουμε τη Βαλένθια»
Δε σκέφτεται το σερί του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα, που έδωσε το σύνθημα για τη νίκη των «ερυθρολεύκων» στην έδρα της Βαλένθια.

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στη δράση κατά τη διάρκεια του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη δύσκολη αποστολή που έχει η ομάδα απέναντι στη Βαλένθια για την 25η αγωνιστική της EuroLeague (24/02 - 21:30).

Οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα

Για την ετοιμότητά του και το κίνητρο του Ολυμπιακού: «Ναι είμαι 100% έτοιμος. Θα προσπαθήσω και εγώ με την ομάδα να φέρουμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί, η επιτυχία του Κυπέλλου δεν πρέπει να της αλλάξει τον δρόμο. Ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται έξτρα κίνητρο για να κερδίσει, υπάρχει το κίνητρο ήδη και ένα επιπλέον είναι πως είμαστε στην 1η θέση και πρέπει να μείνουμε εκεί. Η Βαλένθια είναι μία αρκετά καλή ομάδα και παίζει στην έδρα της πολύ καλά».

Για το πώς καταφέρνει ο Ολυμπιακός να ανασυνταχθεί: «Είναι η εμπειρία, η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας της ομάδας. Παίζουν ρόλο αυτά στην ανασύνταξη. Φυσικά όλα πρέπει να τα δούμε στην πράξη αλλά είμαι αισιόδοξος γιατί όλη τη σεζόν η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο».

Για το αν είναι κίνητρο της Βαλένθια ο αποκλεισμός της από το Κύπελλο και αν ο Ολυμπιακός σκέφτεται το σερί του: «Για αυτούς είναι ένα κίνητρο που αποκλειστήκανε. Το ότι κυνηγάνε την 8άδα είναι έξτρα κίνητρο αφού παίζουν με την πρωτοπόρο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα και σε όλο το παιχνίδι. Σερί δεν υπάρχει στο μυαλό μας, είναι απλά η Βαλένθια το παιχνίδι που πρέπει να κοιτάξουμε και πρέπει ο Ολυμπιακός να κερδίσει».