Βαλένθια: Χωρίς Ντούμπλιεβιτς στο ΟΑΚΑ, αμφίβολος ο Λόπεθ-Αροστέγκι

Γιώργος Κούβαρης
Βαλένθια: Χωρίς Ντούμπλιεβιτς στο ΟΑΚΑ, αμφίβολος ο Λόπεθ-Αροστέγκι
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής τη Βαλένθια (10/2, 21:00) με την ισπανική ομάδα να έχει 4+1 απουσίες.

Ο Άλεξ Μουμπρού δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με αποτέλεσμα να μείνει στην Ισπανία.

Ο Μαυροβούνιος σέντερ ήταν και από τους καλύτερους της Βαλένθια στη νίκη της ομάδας του στον α' γύρο με 94-91 στην παράταση καθώς είχε μετρήσει 23 πόντους με 6/6 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Φυσικά παραμένουν εκτός δράσης και οι... μόνιμοι τραυματίες Σαμ Βαν Ρόσομ, Μάρτιν Χέρμανσον και Μιγιάν Χιμένεθ ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τσάμπι Λόπεθ Αροστέγκι (21 ματς με 6.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 1.ασίστ ανά 19 λεπτά συμμετοχής) ο οποίος ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα αλλά ο Μουμπρού θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο ματς ή όχι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.