Μπαρτζώκας: «Δεν πιστεύω σε 12ους παίκτες, όλοι έχουν την ευκαιρία τους στη σεζόν»

Δημήτρης Οικονόμου
Μπαρτζώκας: «Δεν πιστεύω σε 12ους παίκτες, όλοι έχουν την ευκαιρία τους στη σεζόν»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Εφές.

Ο Ολυμπιακός πήρε άλλη μία σπουδαία νίκη επί της Εφές στο ΣΕΦ με 76-70 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στη συνέπεια της άμυνας, ενώ μίλησε και για τον Μιχάλη Λούντζη που ήρθε να γίνει πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Κυριαρχήσαμε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, μία πάρα πολύ ταλαντούχα ομάδα και χρειαστήκαμε το step up από όλους για να θυσιαστούν στην άμυνα. Κάτι που κάναμε με συνέπεια, η άμυνά μας ήταν συμπαγής σήμερα. Πιστεύω αν είχαμε καλύτερο ποσοστό σε βολές ή τρίποντα ελεύθερα θα κερδίζαμε πολύ πιο εύκολα. Συγχαίρω τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους για την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Καλή συνέχεια στην Εφές».

Για την απόδοση του Λούντζη: «Καταρχάς δεν πιστεύω σε 12ους, όλοι έχουν την ευκαιρία τους. Δεν έχουμε 17-18 παίκτες. Όλοι έχουν την ευκαιρία στη χρονιά αλλά το θέμα είναι να είσαι έτοιμος να παίξεις. Νιώθω ότι ο Λούντζης έκανε φανταστική δουλειά στην άμυνα και είχε τρομερή συνεισφορά στην επίθεση».

Για το μαρκάρισμα στους Λάρκιν, Μίτσιτς: «Προσπαθήσαμε να βάλουμε δύσκολα, δε θέλαμε να έχουν μεγάλη δημιουργία και να πάρουν σουτ μετά από ντρίπλα. Έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι στα χαρακτηριστικά τους για να μην τους αφήνουμε να πάνε εκεί που θέλουν. Γεμίσαμε τη ρακέτα πίσω τους και παρότι είχαμε ένα θέμα στο pick n' roll βρήκαμε τη λύση στο δεύτερο ημίχρονο. Αγχωθήκαμε και εμείς και ο κόσμος γιατί δε βάλαμε τα ελεύθερα σουτ αλλά έτσι είναι, 2-3 κατοχές να φύγεις από το πλάνο και έχουν τον τρόπο να επιστρέψουν».

@Photo credits: eurokinissi