Εφές: Επιστροφή στη δράση για Λάρκιν, προλαβαίνει Παναθηναϊκό

Σταυρούλα Μουστακάτου
Εφές: Επιστροφή στη δράση για Λάρκιν, προλαβαίνει Παναθηναϊκό
Ο Εργκίν Αταμάν μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Σέιν Λάρκιν λέγοντας πως βγαίνει από... τα πιτς και αναμένεται να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό (23/12, 19:30).

Η Αναντολού Εφές φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (23/12, 19:30) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στους «πράσινους» έχοντας τον Σέιν Λάρκιν στην αποστολή της.

Τουλάχιστον αυτές ήταν οι τελευταίες πληροφορίες που μετέφερε ο Εργκίν Αταμάν μιλώντας για την κατάσταση του παίκτη του. «Αυτή τη στιγμή είναι στις ΗΠΑ για τις τελικές εξετάσεις του. Θα έρθει στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη και θα προπονηθεί με την ομάδα την Πέμπτη (22/12), ενώ περιμένουμε να παίξει και την Παρασκευή (σ.σ με τον Παναθηναϊκό 23/12)... Δεν θα παίξει αμέσως όπως ο πραγματικός Λάρκιν, αλλά θα έχουμε μεγαλύτερη δύναμη με την επιστροφή του» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Τούρκων.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Λάρκιν πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το περασμένο καλοκαίρι για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στο χέρι και παρόλο που πάτησε παρκέ λίγο καιρό πριν, δεν πρόλαβε να το... χαρεί και τραυματίστηκε ξανά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.