Εφές - Μπασκόνια: Ο Χάουαρντ σκόραρε 13 από τους 15 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Τούρκους

Σταυρούλα Μουστακάτου
Εφές - Μπασκόνια: Ο Χάουαρντ σκόραρε 13 από τους 15 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο με τους Τούρκους
Ο Μάρκους Χάουαρντ κράτησε όρθια την Μπασκόνια σκοράροντας τους 13 από τους 15 πόντους της ομάδας του στο δεύτερο δεκάλεπτο και ενώ η Εφές... ξέφευγε!

Η Εφές υποδέχεται την Μπασκόνια για την 13η αγωνιστική της EuroLeague στην Κωνσταντινούπολη και με την συμπλήρωση του πρώτου μισού βρίσκεται με το προβάδισμα (46-36) έχοντας μοναδικό... πονοκέφαλο τον Μάρκους Χάουαρντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Βάσκων, πήρε στην... πλάτη του την ομάδα του και σκόραρε τους 13 από τους 15 πόντους του δευτέρου δεκαλέπτου. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να κρατήσει στο παιχνίδι την Μπασκόνια, καθώς οι Τούρκοι έδειχναν να ανεβάζουν ρυθμούς και να ξεφεύγουν από τον αντίπαλό τους.

Ο Χάουαρντ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με 16 πόντους (4/8 τρίποντα, 2/3 δίποντα), 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο με ψεγάδι του τα 5... μπλοκαρισμένα σουτ του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.