Βιλερμπάν: Επιστρέφει ο Ντε Κολό και θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Οικονόμου
Βιλερμπάν: Επιστρέφει ο Ντε Κολό και θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Νάντο Ντε Κολό ξεπέρασε τον μυϊκό σπασμό που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα και θα επιστρέψει στη δράση για τη Βιλερμπάν, προλαβαίνοντας το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (Παρασκευή 25/11 - 21:00).

Έτοιμος για την επιστροφή στη δράση με τη φανέλα της Βιλερμπάν είναι ο Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος απουσίασε από την αναμέτρηση απέναντι στην Ερυθρό Αστέρα για την 8η αγωνιστική, όμως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση απέναντι στην Μπάγερν.

Οι Γάλλοι υποδέχονται τους Βαυαρούς στις 21:00, ενώ δύο 24ωρα αργότερα αριβάρει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Πάρκερ είναι ανακουφισμένος που θα έχει τον βασικό του γκαρντ στα δύο αυτά κρίσιμα παιχνίδια για την Βιλερμπάν, που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή 2-3.

Ο Ντε Κολό απουσίασε με μυϊκό σπασμό την περασμένη εβδομάδα, όντας κομβικός στο παιχνίδι της Βιλερμπάν με 12.7 πόντους, 4 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.