Γκονζάλεθ: «Να το χαρούμε, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν ανάλογα βράδια στην Euroleague»

Newsroom
Γκονζάλεθ: «Να το χαρούμε, δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν ανάλογα βράδια στην Euroleague»
Ο Ίσραελ Γκονζάλεθ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά την επιβλητική νίκη της Άλμπα επί του Παναθηναϊκού και δεν... μπορούσε μα κρύψει την χαρά του!

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός της γερμανικής ομάδας ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ότι «είμαι πολύ χαρούμενος! Κερδίσαμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Μέσα από πολλούς τραυματισμούς, από πολλά προβλήματα καταφέραμε να εκδίδουν και ήταν κάτι πραγματικά μαγικό σήμερα. Ήταν εκπληκτικό το κλίμα της ομάδας».

Όσον αφορά τους τραυματισμούς της ομάδας του είπε ότι «πρέπει να κάνουμε rotation και πολλοί παίκτες θέλουν ανάσες αλλά σήμερα είχαμε σπουδαία απόδοση και πρέπει να το χαρούμε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα γίνει ξανά ανάλογο παιχνίδι στην Euroleague» ενώ για την χημεία που υπάρχει στην Άλμπα, ανέφερε: «Οι παίκτες ξέρουν να παίζουν μεταξύ τους και φαίνεται. Έχουμε σχεδόν την ίδια ομάδα και είναι κάτι που φαίνεται και μας δίνει πλεονεκτήματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.