EuroLeague: Οι αρχηγοί των 18 ομάδων ψήφισαν τον Κλάιμπερν ως την καλύτερη μεταγραφή

EuroLeague: Οι αρχηγοί των 18 ομάδων ψήφισαν τον Κλάιμπερν ως την καλύτερη μεταγραφή
Οι αρχηγοί των ομάδων της EuroLeague συμμετείχαν στην καθιερωμένη ετήσια έρευνα της EuroLeague, ψηφίζοντας σε πέντε κατηγορίες.

Η απόκτηση του Γουίλ Κλάιμπερν από την Αναντολού Εφές ψηφίστηκε από τους 18 αρχηγούς των ομάδων ως η κορυφαία στη φετινή EuroLeague.

Η μετακίνηση του Αμερικανού έλαβε το 33.3%% των προτιμήσεων, με τον Κάρσεν Έντουαρντς της Φενέρ να είναι η δεύτερη επιλογή με 16.67%.

Οι αρχηγοί κλήθηκαν να διαλέξουν τον παίκτη που θα επιστρέψει πιο «πεινασμένος» και αυτός είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, με 33.33% και τον Νικ Καλάθη να ακολουθεί με 11.11%.

Στο ερώτημα ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, ο Κλάιμπερν ισοψήφισε με τον Σέιν Λάρκιν με 16.67%, ενώ η απάντηση στο «ποιον προπονητή ανυπομονείτε να αντιμετωπίσετε;» είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (27.78%). Ακολουθεί ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 22.22%.

Τέλος, η πιο αγαπημένη έδρα για να παίζουν, σύμφωνα με τους αρχηγούς, είναι το Wizink Center της Ρεάλ Μαδρίτης (16.67%) και το «Ulker Sports and Event Hall» της Φενέρ (16.67%).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.