Ολυμπιακός, Περιστέρι: Aλλάζουν... ζευγάρια στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Σταυρούλα Μουστακάτου
Ολυμπιακός, Περιστέρι: Aλλάζουν... ζευγάρια στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»
Ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι αλλάζουν αντιπάλους για την δεύτερη πράξη του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο με τους «ερυθρολεύκους» να κοντράρονται με τον Ερυθρό Αστέρα και το σύνολο του Σπανούλη να αγωνίζεται με τη Χάποελ Χολόν.

Πράξη δεύτερη στην Κύπρο και το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» όπου συμμετέχουν ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι λίγο πριν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν.

Στην πρεμιέρα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δυσκολεύτηκαν για 35 λεπτά απέναντι στην Χάποελ Χολόν αλλά τελικά επικράτησαν με 88-77 έχοντας κορυφαίους τους Πίτερς και Λαρεντζάκη. Επόμενο «τεστ» θα είναι αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα στο εναρκτήριο παιχνίδι του Σαββάτου (24/09 18:00, Cosmote Sport 4, Live στο Gazzetta) για ένα ακόμη... Ευρωλιγκάτο φιλικό για τους «ερυθρολεύκους».

Από την άλλη, το Περιστέρι του κόουτς Σπανούλη έβαλε δύσκολα στους Σέρβους και έφτασε μόλις ένα σουτ μακριά από την νίκη γνωρίζοντας την ήττα με 73-72 και πλέον στρέφεται στη Χάποελ Χολόν για το τελευταίο ματς ημέρας (20:30, Cosmote Sport 4) και με στόχο να... ισοφαρίσει τα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα- Παρασκευή 23/9

Ερυθρός Αστέρας- Περιστέρι 73-72

Ολυμπιακός - Χάποελ Χολόν 88-77

Το πρόγραμμα- Σάββατο 24/9

18:00 Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας

20:30 Περιστέρι - Χάποελ Χολόν