Χάινς: «Με το που μπαίνεις στο ΟΑΚΑ νιώθεις το... φάντασμα της ιστορίας του Παναθηναϊκού» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Χάινς: «Με το που μπαίνεις στο ΟΑΚΑ νιώθεις το... φάντασμα της ιστορίας του Παναθηναϊκού» (vid)
Ο Κάιλ Χάινς μίλησε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και το πώς νιώθει κάθε φορά που επισκέπτεται το ΟΑΚΑ προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι γνωστό το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι η μία από τρεις φιλοξενούμενες ομάδες των «πρασίνων» και ο Κάιλ Χάινς που γνωρίζει απ' έξω και... ανακατωτά το εν λόγω γήπεδο, στάθηκε στη σημασία του τουρνουά αλλά και στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

«Είναι πολύ σημαντικό το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” για εμάς! Είναι ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε λίγο πριν την αρχή της χρονιάς. Να αγωνιστούμε σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά με ομάδες από το πάνω ράφι της διοργάνωσης και σε καυτή ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς να μαζευτούμε πριν την έναρξη της σεζόν και να δούμε που βρισκόμαστε» ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού σέντερ, ο οποίος συνέχισε:

«Το ΟΑΚΑ είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Μόλις μπαίνεις στο κλειστό νιώθεις αμέσως την ατμόσφαιρα, τον κόσμο, νιώθεις αυτό το "φάντασμα" του ΟΑΚΑ με όλη την ιστορία του Συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου μέρη να πηγαίνω και να αγωνίζομαι και ανυπομονώ να βρεθώ ξανά εκεί σύντομα».