Κάνααν στο Gazzetta: «Φέρνω το πάθος, ανυπομονώ να μπω στα παπούτσια του Ντόρσεϊ»

Κάνααν στο Gazzetta: «Φέρνω το πάθος, ανυπομονώ να μπω στα παπούτσια του Ντόρσεϊ»

Κάνααν στο Gazzetta: «Φέρνω το πάθος, ανυπομονώ να μπω στα παπούτσια του Ντόρσεϊ»
Ο Αϊζάια Κάνααν έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και το Gazzetta ήταν το μοναδικό Μέσο που τον υποδέχθηκε στο Ελ. Βενιζέλος.

Στην Αθήνα προσγειώθηκε ο Αϊζάια Κάνααν που θα δώσει λύσεις φέτος στην περιφέρεια του Ολυμπιακού και στις θέσεις των γκαρντ. Το Gazzetta ήταν το μοναδικό Μέσο που τον υποδέχθηκε στο Ελ. Βενιζέλος και ο Αμερικανός έδειξε την ανυπομονησία του για να παίξει μπροστά στον κόσμο των Πειραιωτών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τονίζοντας πως είναι εντελώς διαφορετικοί παίκτες.

«Eίμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω στην Ελλάδα και ανυπομονώ για την εμπειρία αυτή. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα μαζί με τους συμπαίκτες μου και τον οργανισμό του Ολυμπιακού», τόνισε αρχικά.

Για τον Μπαρτζώκα και το τι θέλει να φέρει στην ομάδα: «Μίλησα με τον κόουτς Μπαρτζώκα, μου είπε πολλά πράγματα, τι περιμένει από την ομάδα. Ξέρει τα δυνατά μου σημεία. Θέλω να ταιριάξω με τους συμπαίκτες μου. Έχω υψηλές προσδοκίες και θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, να είμαι ηγέτης».

ε

Για την περσινή εμπειρία του στην Ούνικς και αν είναι έτοιμος για το υψηλότερο επίπεδο με τον Ολυμπιακό: «Θα φέρω το πάθος μου και τη σκληρή δουλειά μου σε κάθε ματς. Είμαι ανταγωνιστικός. Έχω ακόμα πολλά να αποδείξω στη Euroleague. Θα παίζω σε μια πολύ καλή ομάδα που με εμπιστεύτηκε και θα προσπαθήσω να τους κάνω χαρούμενους».

Για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Ο Τάιλερ τα πήγε περίφημα στον Ολυμπιακό. Είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί παίκτες με τον Ντόρσεϊ. Είχε επιτυχία στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να μπω στα παπούτσια του».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Τους είδα στο Βελιγράδι, στο Final 4. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε γεμάτο γήπεδο, σε 12.000 κόσμο. Προς όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ακόμα και εκτός Ελλάδας, ανυπομονώ να παίξω για εσάς. Αρκετός κόσμος μου στέλνει videos και μου δείχνει το πάθος του και την ενέργεια που υπάρχει στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να είμαι κομμάτι κάτι τόσο ξεχωριστού».

@Photo credits: eurokinissi