Παναθηναϊκός: Με την Εφές στον ημιτελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Newsroom
Παναθηναϊκός: Με την Εφές στον ημιτελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές στον ημιτελικό του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Η Μακάμπι, η Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο θα συμμετάσχουν στο 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Την Παρασκευή 23/9, στην πρώτη ημέρα του τουρνουά, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές ενώ στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Μακάμπι και η Αρμάνι Μιλάνο.

Το Σάββατο 24/9 θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός καθώς και οι απονομές.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων και τα εισιτήρια του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα, ενώ οι κάρτες διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα ισχύσουν κανονικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.