Ερυθρός Αστέρας: «Χάλασε» του Νέιπιερ, στοχεύει στον Αϊζάια Τέιλορ

Ερυθρός Αστέρας: «Χάλασε» του Νέιπιερ, στοχεύει στον Αϊζάια Τέιλορ

Ερυθρός Αστέρας: «Χάλασε» του Νέιπιερ, στοχεύει στον Αϊζάια Τέιλορ
Ο Σαμπάζ Νέιπιερ δεν αποτελεί πλέον τον βασικό στόχο του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θα κινηθεί για την περίπτωση του Αϊζάια Τέιλορ, σύμφωνα με σερβικά μέσα.

Το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για την απόκτηση του Σαμπάζ Νέιπιερ φαίνεται πως μένει πλέον... στην άκρη. Βάσει των όσων παρουσιάζει η MozzartSport, οι Σέρβοι αποχωρούν από την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ για δύο κυρίως λόγους.

Πρώτον από το γεγονός πως ο Νέιπιερ έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά να δώσει μία απάντηση, αλλά και λόγω του τραυματισμού του στον καρπό που τον άφησε στα «πιτς» για το μεγαλύτερο διάστημα την περασμένη σεζόν, όπου βρισκόταν στο δυναμικό της Ζενίτ.

Τα ραντάρ του Ερυθρού Αστέρα, πλέον, στρέφονται πως την κατεύθυνση του Αϊζάια Τέιλορ. Ο 28χρονος γκαρντ με πέρασμα από τους Χιούστον Ρόκετς (2017) και τους Ατλάντα Χοκς (2017/18) αγωνίζεται από τον Φλεβάρη του 2021 με την φανέλα της Μούρθια και ανεβαίνει ψηλά στη λίστα για συμμετοχή στην EuroLeague την επόμενη σεζόν.

Την χρονιά που πέρασε, μέτρησε 15.2 πόντους και 3.4 ασίστ με τους Ισπανούς, ενώ αναδείχθηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στην ACB.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.