Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Επιστροφή Κάτας στο ΟΑΚΑ, μαζί με Αρμάνι και Εφές

Newsroom
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Επιστροφή Κάτας στο ΟΑΚΑ, μαζί με Αρμάνι και Εφές
Ο Όντετ Κάτας αναμένεται να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ με την Μακάμπι για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τις Εφές και Αρμάνι να φαίνεται πως θα συμπληρώσουν το καρέ.

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μία από τις καλοκαιρινές μπασκετικές συνήθειες, αφού ο Παναθηναϊκός το έχει καθιερώσει για την προετοιμασία του, τιμώντας παράλληλα με αυτόνομο τον τρόπο τον ιστορικό διοικητικό του ηγέτη.

Οι «πράσινοι» θέλουν για άλλη μία χρονιά να φέρουν πολύ δυνατές ομάδες που θα προσελκύσουν φυσικά και το ενδιαφέρον του κόσμου. Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Ισραήλ η Μακάμπι του Όντετ Κάτας είναι η μία εκ των τριών προσκεκλημένων του Παναθηναϊκού.

Από την... πρωταθλήτρια των καλοκαιρινών μεταγραφών πάμε και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές, που μαζί με την Αρμάνι Μιλάνο αναμένεται να αποτελέσουν τις άλλες δύο που θα συμπληρώσουν το καρέ των συμμετοχών. Περισσότερες πληροφορίες βέβαια θα γίνουν γνωστές από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός τις προσεχείς ημέρες, όσον αφορά την επισημοποίηση των ομάδων αλλά και τις ημερομηνίες της διεξαγωγής του τουρνουά.