Μονακό: Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Ομπράντοβιτς

Μονακό: Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Ομπράντοβιτς

Newsroom
Μονακό: Ανανέωσε για τρία χρόνια ο Ομπράντοβιτς
Ο Σάσα Ομπράντοβιτς ανανέωσε την συνεργασία του με την Μονακό και αναμένεται να παραμείνει στην άκρη του πάγκου των Μοναγάσκων για ακόμη τρεις σεζόν.

Στο... τιμόνι της Μονακό θα παραμείνει ο Σέρβος προπονητής για τις επόμενες τρεις σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την συνεργασία τους μέχρι και το 2025, με τους Γάλλους να γνωστοποιούν την είδηση μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Την ώρα που ο σχεδιασμός της νέας σεζόν συνεχίζει να...τρέχει από πλευρές παικτών, η Μονακό και ο Σάσα Ομπράντοβιτς ήρθαν σε συμφωνία και «δεσμεύτηκαν» για ακόμη μία τριετία. Η έλευση του Σέρβου στην ομάδα άλλαξε την εικόνα των Γάλλων που έφτασαν μέχρι και το Game 5 των προημιτελικών της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι που σχολίασε πρόσφατα και ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Ομπράντοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις για την ανανέωση θέλησε να τονίσει τους «υψηλότερους στόχους» που θέτει η ομάδα του με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και μία υψηλότερη θέση στην Ευρώπη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την σειρά με τους «ερυθρολεύκους».

Συγκεκριμένα, τόνισε πως «η EuroLeague ήταν ένα εξαιρετικό ταξίδι με ένα τρομακτικό σερί κόντρα στον Ολυμπιακό που πολλοί χαρακτήρισαν ως ένα από τα πιο έντονα του ανταγωνισμού. Ματς με ματς, ήταν όλο και πιο έντονο... Δεν τα παρατήσαμε και αυτό ήθελε να δει ο κόσμος. Η σειρά κρίθηκε στην εμπειρία από αυτές τις μεγάλες συναντήσεις για τον Ολυμπιακό, και από έναν παίκτη σαν τον Σλούκα. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την έκπληξη...».