EuroLeague: Πρόεδρος της Ένωσης Προπονητών ο Ιτούδης, αντιπρόεδρος ο Σφαιρόπουλος

Newsroom
EuroLeague: Πρόεδρος της Ένωσης Προπονητών ο Ιτούδης, αντιπρόεδρος ο Σφαιρόπουλος
Δημήτρης Ιτούδης και Γιάννης Σφαιρόπουλος πήραν τον ρόλο του προέδρου και του αντιπροέδρου αντίστοιχα στην Ένωση Προπονητών της EuroLeague.

Δύο Έλληνες θα είναι πλέον οι εκπρόσωποι των προπονητών της EuroLeague, με τους Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Σφαιρόπουλο να διαδέχονται τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Πάμπλο Λάσο αντίστοιχα, στη θέση του προέδρου και του αντιπροέδρου, μετά και την ετήσια συνάντηση των προπονητών της διοργάνωσης που έλαβε χώρα στην Τουρκία.

«Είναι τιμή μου που με ψήφισαν οι συνάδελφοί μου για τη θέση του προέδρου και αντιλαμβάνομαι το βάρος αυτής. Θέλω να πω ευχαριστώ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Πάμπλο Λάσο για τη δουλειά τους και υπόσχομαι προς όλους πως ο στόχος μου θα είναι η ενοποίηση του αθλήματος σε κάθε επίπεδο» αναφέρει ο ομοσπονδιακός προπονητής και νυν «τιμονιέρης» της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης.

«Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Έχουμε ήδη πετύχει πολλά και τα καλύτερα έρχονται» τονίζει από την πλευρά του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

@Photo credits: INTIME