Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Σταρκς, έκλεισε στη Νταρουσάφακα

Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Σταρκς, έκλεισε στη Νταρουσάφακα

Φενέρμπαχτσε: Τέλος ο Σταρκς, έκλεισε στη Νταρουσάφακα
Και του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη ο Μαρκέλ Σταρκς, όχι όμως στη Φενέρμπαχτσε, αλλά στη Νταρουσάφακα, με την οποία και συμφώνησε.

Ο Μαρκέλ Σταρκς στέφθηκε πρόσφατα πρωταθλητής Τουρκίας με τη Φενέρμπαχτσε, εντούτοις δεν είχε ρόλο στα playoffs κι η αποχώρηση του στο φινάλε της σεζόν έμοιαζε βέβαιη.

Ο άλλοτε παίκτης του Κοροίβου Αμαλιάδας μέτρησε 11 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε τέσσερις παρουσίες στην εγχώρια Λίγκα, ενώ πραγματοποίησε κι ισάριθμες ολιγόλεπτες εμφανίσεις στην Euroleague, έχοντας ενταχθεί στην ομάδα μεσούσης της σεζόν.

Ο εκπρόσωπος του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έκανε πάντως γνωστό μέσω Twitter πως ο 31χρονος πλειμέικερ θα βρίσκεται και του χρόνου στην Πόλη. Όχι φυσικά για τη Φενέρ, αλλά για τη Νταρουσάφακα, η οποία ήταν 5η στην κανονική περίοδο κι έφτασε ως τα ημιτελικά των playoffs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.