Βίρτους Μπολόνια: Εξετάζει την περίπτωση του Ντέλα Βάλε (vid)

Βίρτους Μπολόνια: Εξετάζει την περίπτωση του Ντέλα Βάλε (vid)

Βίρτους Μπολόνια: Εξετάζει την περίπτωση του Ντέλα Βάλε (vid)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο Αμέντεο Ντέλα Βάλε της Μπρέσια εξετάζεται από την Βίρτους Μπολόνια, με φόντο την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η πρωταθλήτρια του EuroCup παρακολουθεί την ιταλική αγορά και στο πλαίσιο αυτό φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου σκόρερ, Αμέντεο Ντέλα Βάλε. Ο διεθνής Ιταλός γκαρντ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τη Μπρέσια, ωστόσο όπως μετέδωσε η La Prealpina, ο σύλλογος είναι ανοικτός στην παραχώρηση του, εφόσον φυσικά λάβει και το ανάλογο buyout.

Ο Ντέλα Βάλε έκανε φέτος εξαιρετική χρονιά με απολογισμό 18.5 πόντων, 4 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ σε 31 αγώνες της ιταλικής Λίγκας με τη Μπρέσια, η οποία γνωρίζει πως ο παίκτης πιθανότατα θα απασχολήσει συλλόγους της Euroleague. Παλαιότερα ο Ντέλα Βάλε είχε περάσει για μια διετία (2018-20) από την Αρμάνι Μιλάνο (33 συμμετοχές στην Euroleague), ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπουντούτσνοστ, στο Μαυροβούνιο.

Συν τοις άλλοις, η Βίρτους έχει πάντοτε υπόψη και τα ονόματα των Ντιέγκο Φλακαντόρι (Τρέντο) και Μάρκο Σπίσου (Ούνικς) σε ο,τι αφορά τις λύσεις από την δεξαμενή των γηγενών.