Ρεάλ Μαδρίτης: Οργανώνει τελετή για την απόσυρση του Τζέισι Κάρολ

Ρεάλ Μαδρίτης: Οργανώνει τελετή για την απόσυρση του Τζέισι Κάρολ

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Οργανώνει τελετή για την απόσυρση του Τζέισι Κάρολ
Τελετή προκειμένου να τιμήσει τον Τζέισι Κάρολ οργανώνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 39χρονος σουτέρ δεν έχει αποσυρθεί επισήμως από την ενεργό δράση, κάτι που πρόκειται πάντως να κάνει στο εγγύς μέλλον, σε ειδική εκδήλωση στο WiZink Center.

Η Ρεάλ πορέυτηκε φέτος χωρίς τον 39χρονο γκαρντ, ο οποίος επέλεξε να μην επιστρέψει για την ενδέκατη σεζόν του στη «Βασίλισσα», παρά το γεγονός πως ο Πάμπλο Λάσο τον περίμενε. Ο Κάρολ οδεύει προς την οριστική απόσυρση από το άθλημα και στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος της Μαδρίτης αναμένεται να τον τιμήσει ανάλογα, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί μελλοντικά.

Ο Κάρολ είναι ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές (709) στην ιστορία του συλλόγου, ενώ κατά την δεκαετία του (2011-2021) στη Μαδρίτη πανηγύρισε 20 τίτλους: δύο Euroleague, πέντε πρωταθλήματα Ισπανίας, έξι κύπελλα κι ισάριθμα super cup, καθώς κι ένα διηπειρωτικό.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία της εκδήλωσης προς τιμήν του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.