Τα γέλια Σόφο με Λούντζη και η πίστη για τη νίκη: «Πάμε να το πάρουμε μαζί με τον κόσμο μας» (vid)

Τα γέλια Σόφο με Λούντζη και η πίστη για τη νίκη: «Πάμε να το πάρουμε μαζί με τον κόσμο μας» (vid)

Newsroom
Τα γέλια Σόφο με Λούντζη και η πίστη για τη νίκη: «Πάμε να το πάρουμε μαζί με τον κόσμο μας» (vid)
Ο Μιχάλης Λούντζης μιλώντας στην κάμερα του Gazzetta εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει του ημιτελικού με την Εφές (19/5, 19:00) ενώ αστειεύτηκε και με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Ο 24χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού είχε ένα ευχάριστο στιγμιότυπο με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη με τους δύο να... ξεσπούν στα γέλια όταν αντίκρισε ο ένας τον άλλον, ενώ στη συνέχεια απλά εξήγησε ότι «απλά χαίρομαι που τον βλέπω».

Για τον ίδιο και την παρθενική του συμμετοχή σε Final 4, είπε ότι «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι καινούργιο. Κάτι νέο για εμένα. Μια ωραία εμπειρία και είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό. Στόχος μας να παίξουμε δύο παιχνίδια και μαζί με τον κόσμο μου να πάρουμε το τρόπαιο».

Για το αν έχει άγχος είπε: «Δεν έχω έρθει με άγχος. Ίσως να μην το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Πάντα αυτή τη στιγμή δεν το νιώθω. Ακόμη κι αν νιώσω αύριο λίγο άγχος, στη συνέχεια με το ζέσταμα και με την ενέργεια που θα υπάρχει στο ματς, το άγχος φεύγει και γίνεται δημιουργικό».

Στη συνέχεια η πλάκα του Σόφο στον Λούντζη συνεχίστηκε αναφορικά με τα παπούτσια που φορούσε, ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού, είπε: «Είναι μια ευκαιρία για εμάς. Είμαστε έτοιμοι, έχουμε παίξει δύο φορές με την Εφές, οπότε δεν αλλάζει κάτι. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τους Μίτσιτς και Λάρκιν να παίρνουν το 70% με 80% των προσπαθειών της ομάδας τους. Εμείς δείξαμε συνέπεια, με μοναδική εξαίρεση ένα διάστημα τον Ιανουάριο που είχαμε κάνει κοιλιά. Εϊναι ένα παιχνίδι και πάμε να το πάρουμε».

Όσο για την άμυνά του; «Αισθάνομαι έτοιμος. Δουλεύω ξεκινώντας από την άμυνα και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού: