Άντερσον: «Χρειαζόμαστε όλους τους οπαδούς μας γιατί θα υπάρχουν πολλοί του Ολυμπιακού»

Άντερσον: «Χρειαζόμαστε όλους τους οπαδούς μας γιατί θα υπάρχουν πολλοί του Ολυμπιακού»

Newsroom
Άντερσον: «Χρειαζόμαστε όλους τους οπαδούς μας γιατί θα υπάρχουν πολλοί του Ολυμπιακού»
O Tζέιμς Άντερσον στάθηκε στη μάχη της εξέδρας στον ημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Εφές στη Euroleague (19:00, 19/5).

Βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από τη μάχη του Ολυμπιακού με την Εφές (19:00, 19/5) στον ημιτελικό της Euroleague και ο Τζέιμς Άντερσον στάθηκε στον κόσμο που θα έχουν οι Πειραιώτες στο Βελιγράδι, ζητώντας από τους φίλους της τουρκικής ομάδας την συμπαράσταση και τη βοήθεια τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα της Euroleague

Για τα όσα ζει στην Εφές ανέφερε: «Στο παρελθόν, θα έβγαινα πάντα στο γήπεδο και σκεφτόμουν πώς να σκοράρω , όπως κάνουν τώρα ο Λάρκιν και ο Μίσιτς. Πρέπει να προσπαθήσουν να καταλάβουν πώς να νικήσουν τις παγίδες άμυνας, να καταλάβουν πού να πάνε για να βάλουν τις καλάθια τους. Ο ρόλος μου είναι περισσότερο να προσπαθώ να επηρεάσω το παιχνίδι αμυντικά και να σκέφτομαι να σκοράρω όταν έχω τη δυνατότητα».

Για την ομάδα και το κλίμα που υπάρχει: «Έχουμε μια υπέροχη ομάδα με προσωπικότητες όπως ο Λάρκιν και ο Μίσιτς. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον ικανό να υποστηρίξει τον ρόλο μας και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Έχουμε ένα τόσο εξαιρετικό γκρουπ που ξέρει να κάνει τόσα διαφορετικά πράγματα, ο καθένας στην ομάδα μπορεί να σουτάρει και να σκοράρει σε ποσότητα. Το θέμα είναι πώς πάει το παιχνίδι και ποιος είναι περισσότερο στην μπάλα εκείνο το βράδυ».

Για τον Αταμάν είπε: «Ο προπονητής και ο GM έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα. Δεν έχουμε πρόβλημα εκτός γηπέδου, όλοι τα πάμε καλά και ο καθένας αφήνει τον εγωισμό του στην άκρη. Χτίζεται μια χημεία και είναι καλή συνταγή για να φτάσεις στον τίτλο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό πρόσθεσε: «Πέρυσι δεν είχαμε οπαδούς και υπήρχε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, φέτος θα είναι διαφορετική. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια διαφορετική ομάδα και θα χρειαστεί μια κατάλληλη προσέγγιση. Είναι απαραίτητο να ξεχάσουμε την επιτυχία την περσινή και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και φέτος. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε όλους τους οπαδούς μας να μας στηρίξουν γιατί θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.