«Η πλευρά του Μπράντον Ντέιβις θα ζητήσει συμβόλαιο 2+1 ετών από την Μπαρτσελόνα»

«Η πλευρά του Μπράντον Ντέιβις θα ζητήσει συμβόλαιο 2+1 ετών από την Μπαρτσελόνα»
Αρμάνι Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης κι Αναντολού Εφές φέρονται να παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπράντον Ντέιβις με την Μπαρτσελόνα. Συμβόλαιο 2+1 ετών αναμένεται να ζητήσει από τους Μπλαουγκράνα η πλευρά του έμπειρου σέντερ.

Όπως μετέδωσε το Encestando, τρεις ομάδες φέρονται να παρακολουθούν αυτή τη στιγμή την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Ντέιβις.

Ο λόγος για τις Αρμάνι, Ρεάλ και Εφές, οι οποίες δεν είναι αδιάφορες για τον πολύπειρο Αμερικανό σέντερ με διαβατήριο από την Ουγκάντα. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ντέιβις αμοίβεται με 3 εκατ. δολάρια μεικτά από τους Μπλαουγκράνα, παρ' όλα αυτά το ενδεχόμενο αποχώρησης του, έπειτα από τρία χρόνια στην Καταλονία, δεν είναι απίθανο.

Συμβόλαιο 2+1 ετών αναζητά ο Ντέιβις

Ο 31χρονος ψηλός μετρά φέτος 10.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 29 εμφανίσεις στην Euroleague κι, όπως αναφέρεται, ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προτίθεται να ζητήσει από την Μπαρτσελόνα νέο deal 2+1 ετών με μια μικρή αύξηση στις ετήσιες απολαβές του πελάτη του.

Εντούτοις, το μπάτζετ της νέας Μπαρτσελόνα δεν έχει οριοθετηθει ακόμη και παραμένει άγνωστο αν η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Εξάλλου, ο προϋπολογισμός του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου κάθε χρόνο είναι άμεσα συνδεδεμένος με τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα.

Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτοι μνηστήρες για τον Ντέιβις κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους, χωρίς πάντως να προχωρούν σε κάποια πιο ουσιαστική κίνηση προς το παρόν.

Ο Ντέιβις (2.08μ.) έχει πραγματοποιήσει συνολικά στην καριέρα του 162 συμμετοχές στην Euroleague, όντας μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης το 2019.