Ολυμπιακός: Χωρίς Σλούκα και Φαλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός: Χωρίς Σλούκα και Φαλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Κώστα Σλούκα και Μουσταφά Φαλ για το αποψινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (21:00 - NovaSports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα χωρίς δύο βασικά τους στελέχη. Ο Κώστας Σλούκας και ο Μουσταφά Φαλ δεν ξεπέρασαν την ίωση και τον πυρετό που τους ταλαιπωρεί εδώ και πέντε μέρες με αποτέλεσμα να μείνουν οριστικά εκτός αποστολής.

Στο καθιερωμένο πρωινό χαλάρωμα το οποίο ολοκληρώθηκε πριν λίγο, δεν συμμετείχαν και έτσι δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι το οποίο εν πολλοίς θα κρίνει την τελική κατάταξη του Ολυμπιακού στην regular season της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα αφού οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Κώστας Παπανικολάου και Σακιέλ ΜακΚίσικ οι οποίοι έχασαν προπονήσεις λόγω ίωσης, επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.