Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Παπαπέτρου, νέο κρούσμα κορονοϊού

Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Παπαπέτρου, νέο κρούσμα κορονοϊού

Newsroom
Παναθηναϊκός: Επιστροφή για Παπαπέτρου, νέο κρούσμα κορονοϊού
Έπειτα από τους τελευταίους ελέγχουν που πραγματοποιήθηκαν στις τάξεις του Παναθηναϊκού, εντοπίστηκε ένα κρούσμα covid που αφορά σε αθλητή της ομάδας. Επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ένας παίκτης του Παναθηναϊκού διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊο και πλέον ακολουθεί τις οδηγίες των ειδικών, μετά τα τελευταία τεστ που έγιναν στο «τριφύλλι».

Η ανακοίνωση της Πράσινης ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε ένας αθλητής της ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στον COVID-19. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».

Προπονήθηκε κανονικά ο Παπαπέτρου

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα τέλη Ιανουαρίου εξαιτίας ενός προβλήματος στο ιγμόρειο, έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση της ομάδας (24/3) και αναμένεται να τεθεί εκ νέου στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Αντίθετα, ο Στεφάν Γιόβιτς παραμένει εκτός λόγω της θλάσης που είχε αποκομίσει πριν από περίπου έναν μήνα στον τελικό κυπέλλου στην Κρήτη.