«Το γήπεδο που θα γίνει το Final 4 της EuroLeague είναι ναός του μπάσκετ»

«Το γήπεδο που θα γίνει το Final 4 της EuroLeague είναι ναός του μπάσκετ»
Ο βετεράνος φόργουορντ της Παρτίζαν και νυν εκτελεστικός διευθυντής της Stark Arena, Γκόραν Γκρμπόβιτς σχολίασε την ανάθεση της Final 4 της EuroLeague στο Βελιγράδι.

Το Βελιγράδι ανέλαβε κι επισήμως τη διοργάνωση του Final 4 της EuroLeague αφού οι επιδημιολογικοί περιορισμοί στη Γερμανία είχαν ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της έδρας από το Βερολίνο στη σερβική πρωτεύουσα που θα φιλοξενήσει εκ νέου τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης έπειτα από το 2018.

Ο αντιδήμαρχος Βελιγραδίου, Γκόραν Βέσιτς τόνισε έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις πως το Final 4 αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την πόλη ενώ ο Γκόραν Γκρμπόβιτς, εκτελεστικός διευθυντής της Stark Arena ανέφερε από την πλευρά του:

«Η Stark Arena είναι ναός του μπάσκετ, το Βελιγράδι είναι μπασκετούπολη, η Σερβία είναι η χώρα του μπάσκετ, επομένως μπορώ να πω με σιγουριά ότι η EuroLeague πήρε τη σωστή απόφαση που εμπιστεύθηκε τη διοργάνωση του φετινού Final 4 στη χώρα και την πρωτεύουσα μας. Μολονότι έχουμε μπροστά μας 2μιση μήνες πριν από το πρώτο τζάμπολ. Θέλω να επισημάνω ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τους φιλάθλους τους. Το 2018 το Βελιγράδι ήταν ο κορυφαίος προορισμός και ο ιδανικός διοργανωτής του Final 4, κάτι που είχαν υπόψη οι άνθρωποι της EuroLeague όταν πήραν την απόφασή τους. Θα δώσουμε τα δυνατά μας να αξιοποιήσουμε αυτό το αθλητικό event με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να δώσουμε στον κόσμο την καλύτερη εικόνα του Βελιγραδίου».

@Photo credits: INTIME